r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Juridisch financiële basiscursus Horizon Europe

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 22 maart 2023 10:00 - 17:00
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Neemt uw organisatie deel aan een Horizon Europe project of gaat u dat in de toekomst doen? En bent u nog niet bekend met de specifieke juridische en financiële voorwaarden waaraan u bij deelname moet voldoen? Dan is deze Juridisch financiële basiscursus interessant voor u. De cursus richt zich op controllers, boekhouders, administratief medewerkers, projectmanagers, liaison/grant-officers of eigenaars van een eenpersoonsbedrijf.

Gratis

Leerdoelen

In deze basiscursus leert u hoe u de administratie van een Horizon Europe project moet voeren. Ook leert u met welke Brusselse regels en procedures u bij de uitvoering van een Horizon Europe project te maken krijgt. Na afloop hebt u:

  • inzicht in de rechten en plichten van uw organisatie bij deelname aan een Horizon Europe project;
  • kennis over welke kosten u kunt declareren in een project, en hoe u deze correct moet berekenen;
  • kennis van het online beheren van de financiën van een project via het 'Funding & tender opportunities portal' van de Europese Commissie;
  • kennis van de procedures die de Europese Commissie hanteert. Dit komt met name van pas bij het indienen van kostendeclaraties, bij het maken van wijzigingen in uw project of wanneer er in uw organisatie een audit wordt uitgevoerd.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk. Wilt u deelnemen op een andere datum of aan een andere training? Alle trainingen vindt u terug in onze evenementenkalender.

Let op: alleen Nederlandse organisaties kunnen deelnemen aan deze training!

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan het volgen van deze online cursus. Wel verwachten wij dat als u zich inschrijft, u ook aanwezig bent en de hele cursus volgt. Dit vanwege het beperkt aantal deelnemers dat kan deelnemen aan deze interactieve cursus.

Meer informatie?

Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar teamiris@rvo.nl.


Delen

Inhoud

1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...

Delen

Terug naar boven