r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

SNC & CVZ Wintercongres 2023 gezocht!

Met dank overgenomen van Jonge Democraten (JD), gepubliceerd op donderdag 24 november 2022.

Voor het septembercongres van 3 tot 5 februari zijn we op zoek naar vier Congresvoorzitters en acht leden voor de Stem- en Notulencommissie! Wil jij twee dagen centerstage zitten bij een van de belangrijkste weekenden van het JD-jaar en eraan bijdragen dat het congres op rolletjes verloopt? Meld je dan nu aan!

Congresvoorzitters (CVZ)

Om alles in goede banen te leiden zijn er voor dit organisatorische congres vier congresvoorzitters nodig. Als congresvoorzitter heb je een belangrijke functie; jij zorgt ervoor dat de discussie op het congres soepel verloopt. Je moet kennis hebben van de vereniging, de Statuten en het Huishoudelijk Reglement, of bereid zijn je dat eigen te maken.

De congresvoorzitters worden begeleid door Niels, de Landelijk Secretaris, en beslissen samen met het Landelijk Bestuur over de volgorde van de agenda van de ALV. De deadline voor sollicitaties voor congresvoorzittersschap is 24 december 23:59 uur. Bij sollicitaties voor deze functie ontvangen we graag een korte motivatiebrief van maximaal 300 woorden.

Stem- en Notulencommissie (SNC)

De Stem- en Notulencommissie houdt zich - zoals de naam al doet vermoeden - bezig met het tellen van de stemmen en notuleren tijdens het congres. Na het congres ben je ook mede-verantwoordelijk voor de goede afwikkeling van de notulen. Zonder jou kan er niet gestemd worden en is er dus geen congres! Het is belangrijk dat je precies te werk gaat. Voorafgaand aan het congres krijg je een voorbereidende training van Niels zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt.

De leden van de Stem- en Notulencommissie worden ook begeleid door Niels. De deadline voor sollicitaties voor de Stem- en Notulencommissie is ook 24 december 23:59 uur.

Goed om te weten is dat het congres gratis is als je lid bent van de Stem- en Notulencommissie of als je congresvoorzitter bent.

Alle sollicitaties kunnen gestuurd worden naar secretaris@jongedemocraten.nl. Voor meer informatie kan je via hetzelfde mailadres contact opnemen met Niels!


Delen

Terug naar boven