r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

European Robotics Forum 2022: Matchmaking event, Rotterdam

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 28 juni 2022 10:00 - 16:00
plaats Rotterdam
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Het European Robotics Forum (ERF) 2022 is de meest invloedrijke beurs binnen de robotica-gemeenschap in Europa. Alle aspecten en actuele thema's op het gebied van robotica komen aan bod. Wilt u deelnemers van het ERF ontmoeten en de eerste ideeën voor samenwerking bespreken, potentiële nieuwe partners ontmoeten en ervaringen delen? Meld u dan aan voor het matchmaking event dat plaatsvindt tijdens ERF.

Er zijn verschillende tarieven voor tickets ERF 2022.

Het Enterprise Europe Network en euRobotics organiseren het matchmaking event tijdens ERF 2022. Het matchmaking platform biedt alle bezoekers, delegaties én exposanten de mogelijkheid om zich voor te bereiden, zich te presenteren en andere interessante deelnemers uit te nodigen voor 1-op-1 ontmoetingen. Een unieke kans voor u om internationale contacten te leggen en nieuwe markten te verkennen!

Wat kunt u verwachten?

  • U ontmoet ingenieurs, academici, ondernemers, investeerders, maar ook eindgebruikers en beleidsmakers op het gebied van robotica uit heel Europa en daarbuiten om de 1e ideeën voor samenwerking te bespreken en ervaringen te delen.
  • U krijgt de gelegenheid ontmoetingen van 20 minuten met interessante partijen in te plannen.
  • U krijgt een combinatie van een internationale beurs, 3-daags forum met interactieve workshops, academische bijdragen en interessante side-events.

Aanmelden

U kunt zich online registreren voor de matchmaking. Dit kan tot 28 juni a.s. Na aanmelding heeft u de mogelijkheid om ontmoetingen met andere deelnemers in te plannen.

Ticket ERF verplicht

Om deel te nemen aan de matchmaking, heeft u een ticket nodig voor het ERF 2022. Er gelden verschillende tarieven voor de toegangskaarten.

Meer informatie

Heeft u vragen over de matchtmaking? Neem dan contact op met Stan Francke, E: stan.francke@rvo.nl.


Inhoud

1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...

Terug naar boven