r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Informatiesessie Circular Bio-based Europe (CBE), Amersfoort

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 31 mei 2022 14:30 - 17:00
plaats Amersfoort
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Zoekt u naar subsidie voor uw onderzoek of innovatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Circular Bio-based Europe (CBE)? Bezoek dan de informatiesessie van CBE op 31 mei 2022.

  • Deelname is gratis
  • Voertaal is Engels

Circular Bio-based Europe (CBE) is onderdeel van Horizon Europe, het Europese onderzoeks- en innovatieprogramma. Het partnerschap bouwt voort op het succes van voorganger Bio-based Industries (BBI), die vele veelbelovende financieringen opleverde voor onderzoeks- en innovatieprojecten met Nederlandse deelnemers. Onder het onderdeel CBE worden jaarlijkse calls uitgeschreven.

Voor wie?

De rol van CBE is om partijen, verschillend van boeren tot wetenschappers, uit circulaire en bio-based industrieën samen te brengen om de technologische-, regelgeving- en marktuitdagingen van de sector op te lossen. De publiek-private financieringsregeling stimuleert innovatie en marktintroductie en maakt de weg vrij voor toekomstige investeringen.

Meer informatie en aanmelden

Voor de informatiesessie is de voertaal Engels. Bekijk daarom het programma op onze Engelse pagina en meld u aan met het Engelse aanmeldformulier.


Inhoud

1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...

Terug naar boven