r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Webinar Citizens, Equality, Rights and Values programma (CERV), Online

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 19 mei 2022 14:00 - 15:30
locatie Online Toon locatie
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Citizens, Equality, Rights and Values (CERV) is het nieuwe Europese programma voor burgers, gelijkheid, rechten en waarden. Wilt u weten of dit programma aansluit bij uw projectidee of toekomstige projecten? Of wilt u weten hoe u een aanvraag kunt indienen? Meld u dan aan voor dit webinar!

Deelname is gratis

CERV biedt financiering aan projecten van maatschappelijke organisaties en overheden gericht op het bevorderen van Europese rechten en waarden.

Tijdens dit webinar vertellen de CERV-adviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland u meer over de mogelijkheden binnen het CERV-programma en de aanvraagprocedure. Ook kunt u uw vragen over het programma stellen aan onze adviseurs.

Aanmelden

Meld u aan via het online aanmeldformulier. Na registratie ontvangt u vlak voor de datum van het webinar een link naar de online meeting.

Meer informatie


Inhoud

1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...

Terug naar boven