r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Oratie prof. dr. Adriaan Schout - Europa: 'Best Mogelijk', Nijmegen

De Grote Markt in Nijmegen
datum 25 februari 2021 15:45 - 16:45
plaats Nijmegen
locatie Academiezaal Aula, Comeniuslaan 2, Radboud Universiteit Toon locatie
organisatie Instituut Clingendael

Klik hier voor de oratietekst.

Volg de rede rechtstreeks via de livestream.

Prof. dr. Adriaan Schout is Senior Research Fellow bij Instituut Clingendael en hoogleraar aan de Radboud Universiteit/Faculteit der Managementwetenschappen met de leeropdracht European Public Administration.

Adriaan geeft in een academische zitting een college getiteld:

Europa: 'Best Mogelijk' - Europese crisisgevoeligheid en haperend Europees bestuur

Door de huidige maatregelen rond het coronavirus vindt de inaugurele rede plaats via een livestream. Volg de rede rechtstreeks via deze link.


Inhoud

1.

Instituut Clingendael

Het Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen ‘Clingendael’ is een kennisplatform met als doel kennis en inzicht over internationale betrekkingen te bevorderen en het publiek debat over internationale onderwerpen te stimuleren.

Instituut Clingendael is een denktank en een opleidingsinstituut voor diplomaten. Het Instituut identificeert en analyseert opkomende politieke en sociale ontwikkelingen voor een breed spectrum van doelgroepen door middel van onderzoek, opleidingen en via de platformfunctie. Clingendael adviseert daarnaast overheid, parlement, sociale organisaties en de private sector. Het Instituut verzorgt tevens het maandelijkse online Clingendael Magazine Internationale Spectator.

2.

Meer over...

Terug naar boven