r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

DefenderEurope: United States commitment to European defence, Den Haag

Nieuwspoort
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 27 februari 2020 16:00
plaats Den Haag
locatie Internationaal perscentrum Nieuwspoort Toon locatie
organisatie Internationaal perscentrum Nieuwspoort

U.S. Army Europe Major General Joe Jarrard will speak at Nieuwspoort about this exercise and the United States commitment to European defense.

Press Accreditation: https://forms.gle/7vXPyK7wtkBEkG8Q7

Public Registration: https://forms.gle/LtxaWnjvAuEdLe2V6

Voor meer informatie klik hier.


Inhoud

1.

Internationaal perscentrum Nieuwspoort

Internationaal perscentrum Nieuwspoort vormt een ontmoetingsplek voor parlementaire pers, politici, voorlichters en lobbyisten en is een begrip in politiek Den Haag. Bij Nieuwspoort staat het vrije woord hoog in het vaandel. Nieuwspoort is dan ook bij uitstek een debatcentrum waar politici, journalisten, overheid en belangenbehartigers de degens kruisen. Nieuwspoort is gevestigd bij de Tweede Kamer in Den Haag.

Dankzij haar unieke positie, letterlijk in het centrum van de politieke macht, is Nieuwspoort betrokken bij vele initiatieven. Zo werkte Nieuwspoort mee aan de totstandkoming van ProDemos, voorheen Huis voor democratie en Rechtsstaat. In samenwerking met Haagsch College worden er regelmatig colleges en events georganiseerd. Nieuwspoort is ook actief voor Internationale Stad van de Vrede, waarbij het perscentrum onder andere intensief samenwerkt met de gemeente Den Haag. Daarnaast organiseert Nieuwspoort jaarlijks de Kees Lunshoflezing, waarmee Nieuwspoort een bijdrage wil leveren aan een open debatcultuur over de verhouding tussen politiek en journalistiek.

2.

Meer over...

Terug naar boven