r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Uitgesteld - Vlaams-Nederlandse Handelsdag 2020, Turnhout

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 19 mei 2020 11:30 - 18:00
plaats Turnhout, België
locatie Cultuurhuis de Warande Warandestraat 42 2300 Turnhout België Toon locatie
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij besloten onze evenementen de komende tijd te annuleren of uit te stellen. Dit besluit sluit aan bij de richtlijn om sociale contacten te beperken. Wij doen ons best iedereen die zich heeft aangemeld te berichten. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Wilt u uw zaken uitbreiden naar België? Zoekt u praktische informatie en zakelijke contacten? Wilt u weten welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn? Kom dan op 19 mei naar de Vlaams-Nederlandse Handelsdag in Turnhout.

Tijdens deze dag leert u hoe u de Vlaamse markt het best benadert, uw kansen op succes verhoogt, en de juiste zakenpartner vindt. De Vlaams-Nederlandse Handelsdag wordt voor de 5e keer op rij georganiseerd.

Matchmaking, workshops en netwerkplein

Enterprise Europe Network verzorgt matchmaking op deze dag. Dit geeft u de mogelijkheid uw bedrijf voor te stellen en aan te geven waarnaar u op zoek bent. Ideaal om een samenwerkingspartner te zoeken of een specialist in een bepaalde materie. Voor matchmaking stelt u vooraf een bedrijfsprofiel op. Hierin geeft u aan met wie u in gesprek wilt gaan en over welk product, dienst of technologie.

U kunt ook meedoen met een workshop. Er zijn workshops over bijvoorbeeld het opzetten van een verkoopkanaal of het onderzoeken van een fusie of overname van een bedrijf in het buurland. Op het netwerkplein legt u contact met diensten- en kennisleveranciers.

Aanmelden en kosten

De Handelsdag is uitgesteld.

Deelname aan deze handelsdag kost € 50 per deelnemer. De matchmaking is gratis.

Meer weten?

Kijk voor het programma en meer informatie op de website van de Vlaams-Nederlandse Handelsdag 2020.

Heeft u nog vragen? Neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met:

René de Groot, Kamer van Koophandel

E: rene.de.groot@kvk.nl

M: +31 6 2248 9038

of

Peter Jaspers, Flanders Investment & Trade

E: peter.jaspers@fitagency.be

T: +32 4 7738 0892

Voor organisatorische vragen neemt u contact op met:

Dirk Verlee, Flanders Investment & Trade

E: dirk.verlee@fitagency.com

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.


Inhoud

1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...

Terug naar boven