r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Cybersecurity: Samen op weg naar een veilige digitale wereld, Den Haag

Nieuwspoort
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 18 februari 2020 14:00
plaats Den Haag
locatie Internationaal perscentrum Nieuwspoort Toon locatie
organisatie Internationaal perscentrum Nieuwspoort

Veranderingen in de samenleving gingen nog nooit zo snel. Overheidsinstellingen en organisaties willen daarom flexibel kunnen inspelen op brandende maatschappelijke kwesties. Dankzij de huidige digitale mogelijkheden is dit haalbaar, maar hoe zorgt u ervoor dat vertrouwelijke gegevens veilig zijn? Om hier achter te komen organiseren G DATA CyberDefense Nederland en EWD215 CyberDefense op 18 februari een exclusief evenement.

Tijdens het event wordt u op de hoogte gebracht over de laatste ontwikkelingen en trends. Met name privacy is door de EU General Data Protection Regulation wetgeving (GDPR) steeds hoger op de agenda komen te staan. Vooral overheidsorganisaties zijn daarom op zoek naar Europese alternatieven om hun organisatie te beveiligen. Tijdens de informatiebijeenkomst worden deelnemers ongedwongen geïnformeerd over de huidige regelgeving en komen ze erachter hoe privacy het beste kan worden gewaarborgd. Luister naar inspirerende sprekers als Eddy Willems, security evangelist bij G DATA, en Dirk-Jan de Bruin, advocaat privacyrecht.

Wat: Cybersecurity: Samen op weg naar een veilige digitale wereld

Waar: Nieuwspoort: Lange Poten 10, 2511 CL Den Haag

Wanneer: 18 februari: 14.00 uur - 16.15 uur

Programma:

  • 14.00 uur - Welkom
  • 14.15 uur - Dirk Jan de Bruin, advocaat privacyrecht
  • 15.15 uur - Eddy Willems, security evangelist G DATA
  • 16.15 uur - Einde en borrel

Meldt u nu aan via deze link

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, ook via de link. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op 18 februari!


Inhoud

1.

Internationaal perscentrum Nieuwspoort

Internationaal perscentrum Nieuwspoort vormt een ontmoetingsplek voor parlementaire pers, politici, voorlichters en lobbyisten en is een begrip in politiek Den Haag. Bij Nieuwspoort staat het vrije woord hoog in het vaandel. Nieuwspoort is dan ook bij uitstek een debatcentrum waar politici, journalisten, overheid en belangenbehartigers de degens kruisen. Nieuwspoort is gevestigd bij de Tweede Kamer in Den Haag.

Dankzij haar unieke positie, letterlijk in het centrum van de politieke macht, is Nieuwspoort betrokken bij vele initiatieven. Zo werkte Nieuwspoort mee aan de totstandkoming van ProDemos, voorheen Huis voor democratie en Rechtsstaat. In samenwerking met Haagsch College worden er regelmatig colleges en events georganiseerd. Nieuwspoort is ook actief voor Internationale Stad van de Vrede, waarbij het perscentrum onder andere intensief samenwerkt met de gemeente Den Haag. Daarnaast organiseert Nieuwspoort jaarlijks de Kees Lunshoflezing, waarmee Nieuwspoort een bijdrage wil leveren aan een open debatcultuur over de verhouding tussen politiek en journalistiek.

2.

Meer over...

Terug naar boven