r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

De Linkse Mannen Lossen Het Op, Amsterdam

deBALIE in Amsterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 13 oktober 2019 16:00
plaats Amsterdam
locatie De Balie Toon locatie
organisatie De Balie

De Linkse Mannen krijgen voor één avond de sleutel van De Salon en maken hun eigen programma. Omdat Groningers die speciaal naar Amsterdam komen zélf het best weten hoe de afstand te slechten.

-

Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen, gelegen net ten zuiden van Kopenhagen. Er zijn winkels, restaurants en er is wifi. Het beroemde Van Gogh Museum is op slechts twee uur rijden van deze pittoreske stad.

In ‘De Linkse Mannen Lossen Het Op’ lossen Groningers Wilbert van de Kamp en Bram Douwes wereldproblemen op binnen 60 minuten. In deze zesde aflevering praten we met een diversiteit aan gasten en wordt de afstand tussen Amsterdam en Groningen definitief geslecht.

Dan doen we onder andere met scenarioschrijver Willem Bosch in de rubriek ‘De Boze Witte Rechtse Man’. Willem Bosch was de meest Rechtse Man die we in de buurt van Amsterdam konden vinden.

Onze gasten:


Inhoud

1.

De Balie

Deze organisatie organiseert debatten, seminars, theater- en filmvoorstellingen met betrekking tot culturele, sociale en politieke vraagstukken in Amsterdam. Door middel van deze activiteiten worden vele interessegebieden bestudeerd en bediscussieerd, zoals technologie, kunst, economie, de veranderende bevolkingssamenstelling, Europa etc. De Balie is open voor een breed publiek en voor alle soorten media.

De Balie is gevestigd in het voormalige gerechtshof aan het Leidseplein in Amsterdam, en is in 1982 opgericht. Voormalig PvdA-politicus Felix Rottenberg is mede-oprichter van de organisatie.

2.

Meer over...

Terug naar boven