r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Diner Internationaal Liberaal Vrouwen Netwerk, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 2 september 2019
plaats Rotterdam
locatie Sociëteit aan de Maas Toon locatie
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

Diner Internationaal Liberaal Vrouwen Netwerk

datum: 2 september 2019 18:00

plek:

Op maandag 2 september a.s. organiseert het Liberaal Vrouwen Netwerk een diner in samenwerking met het International Network of Liberal Women. Tweede Kamerlid Mark Harbers en lid van het Europees Parlement Caroline Nagtegaal- van Doorne schuiven aan tijdens het diner. De kosten voor het diner zijn 35 euro en u bent van harte welkom vanaf 18:00 uur bij Sociëteit aan de Maas in Rotterdam. Komt u ook? Aanmelden kan via MijnVVD. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar secretaris@liberaalvrouwennetwerk.vvd.nl.


Inhoud

1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 31 mei 2006 Mark Rutte. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 21 maart 2021 34 zetels, één meer dan bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2017. De VVD is daarmee met afstand de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer heeft de VVD momenteel 12 zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement.

2.

Meer over...

Terug naar boven