r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Algemene Ledenvergadering CDA Overijssel 9, Wierden

Kerk in Wierden
Wikimedia/Michielverbeek
datum 20 mei 2019
plaats Wierden
locatie Het Ontmoetingscentrum Toon locatie
aanwezigen J.M.G. (Annie) Schreijer-Pierik, R. (Rutger) Ploum e.a.
organisatie CDA-delegatie Europees Parlement

Op maandag 20 mei a.s. zijn de nieuwe CDA-partijvoorzitter Rutger Ploum en Annie Schreijer-Pierik (CDA), kandidaat nr. 4 voor de verkiezingen van het Europees Parlement te gast bij de Algemene Vergadering die om 19.30 uur begint in Het Ontmoetingscentrum, Spoorstraat 7 in Wierden.

Donderdag 23 mei mogen we weer naar de stembus. De vraag is: houdt CDA Overijssel een vertegenwoordiger in het Europees Parlement of niet?

De Overijsselse kandidaat, Annie Schreijer-Pierik staat op plaats 4 van de kandidatenlijst. Erg belangrijk voor onze streek, want Overijssel heeft veel te maken met EU-beleid voor landbouw, platteland, subsidies, enz.

Rutger Ploum is sinds het partijcongres van februari jl. voorzitter van het CDA. Zijn inzet is er met ‘Verdiepen, Vernieuwen en Verbreden’ speciaal op gericht om het CDA fit te maken voor 2030/2040.

Rutger: ‘Luisteren; visie ontwikkelen; oog hebben voor anderen; zorgen dat we goed met elkaar omgaan. Het zijn allemaal belangrijke taken en opgaven voor ons en voor mij, als uw nieuwe voorzitter.

De vergadering begint met een kort huishoudelijk deel waarin we onder andere stilstaan bij wisselingen in de Staten en de Waterschappen en de bestuurswisselingen.

Noteert u alvast maandag 20 mei om 19.30 uur in Het Ontmoetingscentrum, Spoorstraat 7 in Wierden. Nader bericht volgt!


Inhoud

1.

CDA-delegatie Europees Parlement

Het CDA is met vijf leden vertegenwoordigd in het Europees Parlement (EP). De CDA-leden maken deel uit van de fractie van de Europese Volkspartij (EVP). Delegatieleider van het CDA is Esther de Lange.

 

2.

Leden

fotonaam
tomBERENDSENBerendsen, Drs. T.B.W.
EstherdeLANGELange, E.M.R. de
JeroenLENAERSLenaers MA, J.J.M.
AntoniusMANDERSManders, Drs. A.J.M.
AnnieSCHREIJERPIERIKSchreijer-Pierik, J.M.G.

3.

Meer over...

Terug naar boven