r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Voorlichtingsbijeenkomst Eurostars, Den Haag

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 22 mei 2019 15:00 - 17:30
plaats Den Haag
locatie RVO.nl Prinses Beatrixlaan 2 2595 AL Toon locatie
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Bent u een R&D gedreven mkb'er in de technologiesector en werkt u samen of wilt u samenwerken met partners in andere landen? Neem dan deel aan deze voorlichtingsbijeenkomst.

Deze bijeenkomst is speciaal gericht op mkb’ers en consultants die de mogelijkheden voor internationale samenwerking en financiering van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten verkennen. Met nog een kleine 5 maanden te gaan tot de eerst volgende deadline (12 september 2019), is dit het ideale moment om meer te weten te komen over deze subsidie.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u alle informatie over de regeling en komen mede-ondernemers hun ervaringen delen die zij hebben met de Eurostarssubsidie. De voorbeelden komen uit de Life Sciences & Health (LS&H)-sector. Ook krijgt u alle ruimte om vragen te stellen aan deze ondernemers en de Eurostars projectadviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Ondernemers uit alle sectoren zijn welkom op deze bijeenkomst.

Na afloop weet u:

  • of de Eurostarssubsidie goed aansluit bij uw bedrijf en innovatie
  • hoe de Eurostars-subsidieregeling werkt
  • welke stappen u nu al kunt zetten voor een succesvolle aanvraag in september

Programma

 
 

Tijd

Onderdeel

15:00 - 15.15 uur

Inkoop met koffie

15:15 - 15:25 uur

Welkom

15:25 - 16:00 uur

Voorlichting subsidieregeling Eurostars

16:00 - 17:00 uur

Interviews met ondernemers uit de LS&H-sector

17:00 - 17:30 uur

Borrel

Aanmelden

U kunt zich tot en met vrijdag 17 mei 2019 voor deze bijeenkomst aanmelden via het online aanmeldformulier.

Mkb in Europa

Vanuit het stimuleringsprogramma mkb in Europa organiseren we deze bijeenkomst. Het programma is een samenwerking tussen RVO.nl en ZonMw. Lees meer over het programma, de agenda en verslagen van eerdere bijeenkomsten.

Eurostars

Eurostars ondersteunt internationale innovatieve projecten, getrokken door R&D gedreven mkb’ers.

Elk jaar is er vanuit Nederland in totaal € 18 miljoen beschikbaar voor Nederlandse partijen. Eurostars zoekt mkb’ers die met disruptieve projectideeën voor nieuwe producten, diensten of processen via R&D samenwerking een stap dichter naar de markt zetten.


Inhoud

1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...

Terug naar boven