r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij P P M G W Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

KOREA EUREKA DAY 2019, Manchester

Stadhuis van Manchester, Engeland
wikipedia/mark andrew
datum 14 mei 2019 - 16 mei 2019
plaats Manchester, Verenigd Koninkrijk
locatie Victoria Warehouse Trafford Road Toon locatie
organisatie Uitvoerend Agentschap voor kleine en middelgrote ondernemingen (EASME)

Wilt u bedrijven, kennisinstellingen, innovatie agentschappen en beleidsmakers ontmoeten die zich bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe business en innovaties? Kom dan van 14 tot en met 16 mei naar de Eureka Global Innovation Summit in Manchester.

Eureka is een Europees netwerk en biedt financiële ondersteuning aan innovatieprojecten. De Eureka Global Innovation Summit is dé internationale ontmoetingsplaats om te netwerken, nieuwe projectideeën te bespreken en financieringsmogelijkheden te verkennen. In korte tijd ontmoet u de meest relevante spelers op uw vakgebied.

Thema's

De thema's van de Summit zijn:

  • Clean growth
  • Artificial intelligence & data
  • Toekomst van mobiliteit
  • Ageing society

Programma

Een belangrijk deel van het programma is gereserveerd voor internationale matchmaking, verdeeld over 3 middagen. Deze matchmaking wordt georganiseerd in samenwerking met het Enterprise Europe Network (EEN). Daarnaast geven inspirerende sprekers hun visie op technologische ontwikkelingen en mogelijkheden van financiering binnen Eureka. Zie het volledige programma.

Aanmelden en kosten

Meld u aan vóór 14 mei. Deelname aan het evenement en de matchmaking is gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over Eureka of over het evenement? Neem dan contact op met:

Bart Jeroen Bierens, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

E: bart.bierens@rvo.nl

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.


1.

Uitvoerend Agentschap voor kleine en middelgrote ondernemingen (EASME)

Dit agentschap van de Europese Unie is belast met het verstrekken van Europese subsidies en het faciliteren van projecten binnen verschillende EU-programma's. EASME beheert onder meer een groot deel van het programma voor het Concurrentievermogen van ondernemingen en MKB (COSME), een gedeelte van het Horizon 2020-programma en het financieringsinstrument voor het milieu (LIFE).

Het agentschap vervangt sinds 2014 het Uitvoerend Agentschap voor Concurrentievermogen en Innovatie (EACI).

2.

Meer over...

Terug naar boven