r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij P P M G W Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Laatste nieuws: 

Grand Hotel Europa met Ilja Leonard Pfeijffer, Amsterdam

deBalie
datum 14 maart 2019 20:00
plaats Amsterdam
locatie De Balie Toon locatie
organisatie De Balie

Wat betekent het om Europeaan te zijn? De Balie en schrijver Ilja Leonard Pfeijffer gaan op zoek naar antwoorden. Met Pfeijffers bestseller Grand Hotel Europa als uitgangspunt bespreken we het Europa waar zoveel verleden is dat er voor toekomst geen plek meer lijkt. En waar het massatoerisme keihard op de deuren bonkt. Een avond over Europa als museum, nostalgie en identiteit aan de vooravond van Brexit en de Europese verkiezingen. Treed binnen, in Grand Hotel Europa.


1.

De Balie

Deze organisatie organiseert debatten, seminars, theater- en filmvoorstellingen met betrekking tot culturele, sociale en politieke vraagstukken in Amsterdam. Door middel van deze activiteiten worden vele interessegebieden bestudeerd en bediscussieerd, zoals technologie, kunst, economie, de veranderende bevolkingssamenstelling, Europa etc. De Balie is open voor een breed publiek en voor alle soorten media.

De Balie is gevestigd in het voormalige gerechtshof aan het Leidseplein in Amsterdam, en is in 1982 opgericht. Voormalig PvdA-politicus Felix Rottenberg is mede-oprichter van de organisatie.

2.

Meer over...

Terug naar boven