r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

ALDE Party Congress, Athene

Zappeion in Athene, Griekenland
datum 24 oktober 2019 - 26 oktober 2019
plaats Athene, Griekenland
locatie Athene, Griekenland Toon locatie
aanwezigen V. (Vĕra) Jourová e.a.
organisatie Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa (partij) (ALDE)

ALDE Party Congress Athene 2019

datum: 24 oktober 2019 10:00

plek:

VVD-leden zijn van harte uitgenodigd om van donderdag 24 tot en met zaterdag 26 oktober 2019 het jaarlijkse congres van de Europese liberale partij (ALDE) in Athene bij te wonen. Het jaarlijkse congres brengt ruim 1000 liberalen vanuit heel Europa bij elkaar. Waaronder liberale premiers, partijleiders, parlementariërs en liberale vertegenwoordigers. Drie dagen lang heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan politieke discussies en is er voldoende ruimte om te netwerken met partijgenoten en gelijkgestemden.

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deel van de delegatie uit te maken. Deelname geschiedt op eigen kosten. Houd er rekening mee dat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 september door een e-mail te sturen naar: internationaal@vvd.nl.

Meer informatie over het congres vind je hier.


Inhoud

1.

Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa (partij) (ALDE)

De Partij van de Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa (ALDE) is een transnationale, overkoepelende partij van liberalen. De ALDE, voorheen ELDR, bestaat sinds 1976 als samenwerkingsverband en werd in 1993 een zelfstandige Europese partij. Er zijn bijna 60 partijen bij de ALDE aangesloten, waaronder de Nederlandse partijen VVD en D66, de Duitse Freie Demokratische Partei (FDP) en de Deense partijen Venstre en Radikale Venstre.

2.

Meer over...

Terug naar boven