r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij P P M G W Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Energylab met Klaas Dijkhoff en Michael Shellenberger, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 11 februari 2019
plaats Den Haag
locatie plek: Toon locatie
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

Energylab met Klaas Dijkhoff en Michael Shellenberger

datum: 11 februari 2019 21:00

plek:

Heb jij een geweldig innovatief en groen idee en wil je dat met ons delen? Wij zijn heel benieuwd. Kom langs bij het Energy Lab met onze fractievoorzitter Klaas Dijkhoff en de Amerikaanse klimaatgoeroe Michael Shellenberger!

Op deze dag zal Michael Shellenberger zijn visie op het klimaat geven en hierover in gesprek gaan met Klaas Dijkhoff. En het publiek kan natuurlijk meepraten!

De dag vindt plaats in het Science Centre van de TU Delft en zal van 16.00 uur tot ongeveer 18.00 uur duren.

Dus, denk jij dat jij het beste of coolste groene en innovatieve idee hebt en zou je deze dag graag bijwonen? Meld je nu aan via MijnVVD of stuur een mailtje naar energylab@vvd.nl. Wees er wel op tijd bij, want er is maar een beperkt aantal plekken!


Inhoud

1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een 'rechtse' liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 31 mei 2006 Mark Rutte. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 33 zetels. Dit waren acht zetels minder dan bij de vorige verkiezingen. De VVD werd wel met afstand de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer heeft de VVD momenteel 12 zetels.

2.

Meer over...

Terug naar boven