r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij P P M G W Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

MKB Regio Zwolle: Brexit-buddy bijeenkomst

Zwolle, Nederland.
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 12 februari 2019 15:30 - 19:00
plaats Zwolle
locatie Kaaihof Toon locatie
organisatie MKB Nederland (MKB)

Datum:

Dinsdag 12 Februari 2019

Tijd:

15:30 tot 19:00 uur

Locatie:

Kaaihof

Drostenhofstraat 3, 8281 BC Genemuiden

De Brexit treft u ook!

Op 30 maart 2019 stapt er voor het eerst een land uit de EU. Dit zal vergaande gevolgen hebben voor de handel met het Verenigd Koninkrijk. Heeft u al goed nagedacht over de gevolgen voor uw onderneming?

MKB Nederland organiseert hiervoor landelijk Brexit Buddy bijeenkomsten. De volgende bijeenkomst wordt georganiseerd op 12 februari in samenwerking met de ondernemerskring Genemuiden en MKB-Nederland Regio Zwolle.

Zie ook: https://www.mkbregiozwolle.nl/item/brexit-buddy-bijeenkomst/ 

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via: info@mkbregiozwolle.nl.


1.

MKB Nederland (MKB)

Deze vereniging is de grootste belangenbehartiger van kleine en middelgrote ondernemingen in Nederland. Bij Koninklijke Vereniging MKB-Nederland zijn ruim 150.000 bedrijven en instellingen aangesloten, via 135 branche-organisaties, 250 regionale ondernemingsverenigingen en duizenden rechtstreeks aangesloten ondernemers. De vereniging probeert door middel van lobbyen invloed uit te oefenen op regionale, nationale en Europese politieke besluitvorming.

Naast haar lobby-activiteiten biedt MKB-Nederland informatie gericht op ondernemers en organiseert het informatie- en netwerkbijeenkomsten. MKB-Nederland is op nationaal niveau met drie zetels vertegenwoordigd in de Sociaal-Economische Raad en op Europees niveau met één zetel in het Economisch en Sociaal Comité.

2.

Meer over...

Terug naar boven