r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Informatiebijeenkomst Europese subsidies en het Klimaatakkoord, Utrecht

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 13 december 2018 09:45 - 17:00
plaats Utrecht
locatie Supernova, Jaarbeurs Utrecht 3521 AL Utrecht Toon locatie
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Vraagt u zich af van welke Europese regelingen u gebruik kunt maken voor uw natuur- en milieuprojecten? En hoe u een steentje kunt bijdragen aan het Nederlandse Klimaatakkoord? Kom dan op 13 december 2018 naar de Jaarbeurs in Utrecht.

Laat u tijdens deze dag informeren, inspireren en breidt uw netwerk uit. Leer meer over het Europese Klimaatakkoord, welke Europese programma's hierbij aansluiten en hoe u die kunt ondersteunen.

Programma

De dag start om 9:45 uur. Hilda Feenstra geeft een keynote over de dreigende klimaatveranderingen, duurzaamheid en hoe we hiervoor verandertrajecten in gang kunnen zetten. Op nationaal en internationaal niveau. Daarna volgt een interviewsessie over succesvol gerealiseerde projecen.

In de middag kunt u parallelle sessies van diverse Europese programma’s bijwonen: INTERREG, LIFE, Horizon 2020 en CEF/TEN-T. De dag eindigt om 17:00 uur met een borrel.

Benieuwd naar het programma? Bekijk het programma

Aanmelding gesloten

Vanwege overweldigende belangstelling is dit evenement vol. De aanmelding is daarom gesloten.

Meer weten?


Inhoud

1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...

Terug naar boven