r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Van oud naar nieuw

homepage parlement

De website Parlement.com is vernieuwd. Inhoudelijk zijn er geen grote wijzigingen, maar de presentatie is wel veranderd. Zo heeft de homepage én de menustructuur een meer thematische opzet gekregen. Andere kleuren zorgen voor een modernere, frissere aanblik.

Door bij langere pagina's gebruik te maken van uitklapbare teksten en een inhoudsopgave die snelle navigatie mogelijk maakt, is de website nu ook geschikt voor mobiel gebruik. Ook is de parlementaire databank van PDC verder ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om op basis van biografische gegevens uitgebreid onderzoek te doen naar personen die een rol hebben gespeeld in ons nationale bestuur.

De redactie houdt onafhankelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel en met deze nieuwe website blijft Parlement.com (sinds 1995) hét online naslagwerk over alles wat met politiek te maken heeft.

De website wordt mogelijk gemaakt door PDC , partner van het Montesquieu Instituut. Parlement.com is niet verbonden aan en wordt niet gefinancieerd door politieke partijen of overheidsinstellingen.

Terug naar boven