r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij P P M G W Monitor Nieuwsbrief pdclogo Afstudeer hoed man met tas twitter

Innovatieseminar elektrische en slimme mobiliteit, Helmond

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 17 mei 2018 - 18 mei 2018
plaats Helmond
locatie Automotive Campus Automotive Campus 30 5708 JZ, Toon locatie
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Wilt u zakendoen met het Verenigd Koninkrijk? Of heeft u interesse om deel te nemen aan een Horizon 2020-project op het gebied van elektrisch vervoer, slim laden, autonoom rijden of connected driving and transport-infrastructuur? Kom dan naar het Engels/Nederlands innovatieseminar op 17 en 18 mei op de Automotive Campus in Helmond.

Dit evenement biedt de gelegenheid om meer te leren over de laatste trends en innovatieve oplossingen over deze onderwerpen. Daarnaast is het een uitgelezen kans om nieuwe zakelijke en onderzoekscontacten en -contracten te genereren. Ook voor Horizon 2020-onderwerpen. Het doel is om technologie- en businessinteresses samen te brengen en nieuwe partnerships te faciliteren.

Voor wie

Dit evenement richt zich op vertegenwoordigers van bedrijven, kennisinstellingen of overheidsinstanties.

Matchmaking

Tijdens dit tweedaagse evenement organiseert Enterprise Europe Network een matchmaking. Hier komt u in contact met andere deelnemers.

Deelname en kosten

Deelname aan het evenement en de matchmaking is gratis. Meld u aan vóór 16 mei. Let op: aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Er is plaats voor maximaal 100 personen.

Meer informatie

Voor meer informatie kijkt u op de evenementenpagina van de Anglo Dutch Mission on Electric Mobility.

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.


Delen

Inhoud

1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...

Delen

Terug naar boven