r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Smart and Green Mobility, Amsterdam

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 8 februari 2018
plaats Amsterdam
locatie World Trade Center Amsterdam Strawinskylaan 1, 1077 XW Toon locatie
aanwezigen (Catherine) Trautmann e.a.
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Bent u actief bezig met duurzame mobiliteit en benieuwd naar de mogelijkheden van Europese subsidie voor uw project? Kom dan op 8 februari naar het evenement Smart and Green Mobility in Amsterdam.

Op deze middag staat het Europese subsidieaanbod van RVO.nl voor slimme en duurzame mobiliteit centraal. EU corridor coördinator Catherine Trautmann gaat in op de nieuwste ontwikkelingen en op de Europese TEN-T corridors. Daarnaast krijgt u duidelijke handvatten voor de financiering van projectideeën.

Er zijn sessies over verschillende Europese subsidiefondsen:

Daarnaast bieden we één-op-één gesprekken met contactpersonen van deze programma's aan. Er is ruimschoots gelegenheid om te netwerken.

Programma

Het volledige programma vindt u hier.

Aanmelden

De registratie is gesloten, aanmelden is niet langer mogelijk.


Inhoud

1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...

Terug naar boven