r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij P P M G W Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

VVD-Dag: Innovatief Nederland, Eindhoven

Eindhoven, station
wikimedia/Patrick Dolmans
datum 24 juni 2017
plaats Eindhoven
locatie High Tech Campus Toon locatie
aanwezigen J. (Jan) Huitema e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

VVD-Dag: Innovatief Nederland

datum: 24 juni 2017 10:00

plek: high tech campus eindhoven

Nederland loopt voorop in de wereld op het gebied van innovatie. En dat is maar goed ook. Innovatie biedt geweldige kansen voor de toekomst. Maar hoe zorgen wij dat ons land ook de komende jaren voorop blijft lopen? Daarover willen wij met jou, samen met deskundigen uit het veld, in gesprek. Wij nodigen je van harte uit op zaterdag 24 juni 2017 op de VVD-Dag: Innovatief Nederland in Eindhoven. Deze dag zijn wij te gast op een unieke locatie, namelijk de High Tech Campus.

Programma

Om 10:00 uur wordt de VVD-Dag geopend door waarnemend partijvoorzitter Eric Wetzels. Na de opening, verzorgt dagvoorzitter en VVD-Europarlementariër Jan Huitema een introductie rond het thema innovatie. Aansluitend vinden de deelsessies met de thema’s duurzaamheid, agrifood en zorg plaats. Tijdens de deelsessies gaan VVD-Tweede Kamerleden in gesprek met mensen uit de sector en is er gelegenheid tot vragen en discussie over de thema’s. Gezamenlijk sluiten we het programma af met een netwerklunch om 12:00 uur.

Aanmelden

De VVD-Dag staat open voor zowel leden als niet-leden van de VVD. Iedereen is daarom van harte uitgenodigd! Aanmelden voor de VVD-Dag: Innovatief Nederland kan via MijnVVD. Voor deze dag vragen wij een bijdrage van 15,00 euro.

Wij zien je graag in Eindhoven!


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een 'rechtse' liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 31 mei 2006 Mark Rutte. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 33 zetels. Dit waren acht zetels minder dan bij de vorige verkiezingen. De VVD werd wel met afstand de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer heeft de VVD momenteel 12 zetels.

2.

Meer over...

Terug naar boven