r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij P P M G W Monitor Nieuwsbrief pdclogo Afstudeer hoed man met tas twitter

Op Weg Naar Huis-bijeenkomsten Eurostars - Utrecht

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 20 juni 2017
plaats Utrecht
locatie RVO.nl Croeselaan 15 Toon locatie
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Bent u bezig met het ontwikkelen van technologie voor nieuwe projecten, processen of diensten? Werkt u daarbij samen met partners uit andere landen? Kom dan op 15 of 20 juni naar de Op Weg Naar Huis-bijeenkomsten in Den Haag of Utrecht.

Tijdens deze bijeenkomsten, aan het einde van de werkdag, krijgt u de mogelijkheid meer te weten te komen over het Eurostarsprogramma en de financieringsmogelijkheden in Nederland. Daarnaast kunt u uw projectidee bespreken met één van de (technische) adviseurs van het Eurostarsprogramma bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Voor wie?

  • Mkb-bedrijven die actief bezig zijn met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, processen en diensten te ontwikkelen èn willen samenwerken met buitenlandse partijen.
  • Andere organisaties (grote en kleine bedrijven, kennisinstellingen en universiteiten) die interesse hebben in samenwerking met buitenlandse partners om nieuwe producten, processen en diensten te ontwikkelen.

Programma

  • 16.00 - 16.20 uur Eurostars is voor het mkb: Een korte toelichting op het Eurostarsprogramma, inclusief succesfactoren
  • 16.20 - 18.00 uur Borrel + bespreking projectideeën

Aanmelden en registratie

Deelname is gratis, maar u dient zich wel vooraf aan te melden voor de bijeenkomst in Den Haag of Utrecht.

Vragen

Heeft u vragen over Eurostars, neem dan contact op met Arnold Meijer (arnold.meijer@RVO.nl).

Eurostars

Eurostars is een Europees innovatieprogramma voor het onderzoek uitvoerende mkb, maar ook andere organisaties kunnen (onder voorwaarden) meedoen aan Eurostarsprojecten. Het programma, een samenwerking van het EUREKA-netwerk en de Europese Unie, kent een totaal publiek budget van ruim € 1 miljard voor een periode van 7 jaar (2014-2020). In Nederland is jaarlijks € 18 miljoen beschikbaar, te verdelen over 2 calls. De eerstvolgende call in Eurostars (call 8) sluit op donderdag 14 september 2017.


Delen

Inhoud

1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...

Delen

Terug naar boven