r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

2017-3 CEF Telecom call Virtual Info Day, Online

Kalender
datum 28 juni 2017 - 12 september 2017
plaats Online, Online
organisatie Uitvoerend Agentschap voor Innovatie en Netwerken (INEA)

Op dinsdag 12 september zal er een online informatie-evenement plaatsvinden over de CEF Telecom call for proposals, die op 28 juni 2017 is geopend voor projecten die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het Europese platform voor digitaal erfgoed Europeana.

Het online informatie-evenement zal gaan over de vier prioriteiten die de 2017 CEF Telecom calls in de komende periode kent: eInvoicing, eTranslation, Europeana en Public Open Data. Daarnaast zal er wat worden uitgelegd over de achtergrond van de call en het evaluatieproces en is er gelegenheid om vragen te stellen in de twee Q&A-sessies. Het evenement zal via het web worden gestreamd. Vragen stellen kan live tijdens het event via mail of via Twitter (@inea_eu) met de hashtag #CEFTelecomDay. Vragen die tijdens het evenement worden gesteld, worden direct beantwoord. Voor overige vragen worden de antwoorden naderhand op de FAQ-pagina beschikbaar gemaakt. Aangeraden wordt om de streaming te bekijken via Google Chrome voor het beste resultaat. Waar en wanneer

  • Online gestreamd evenement
  • Dinsdag 12 september

Meer informatie


Inhoud

1.

Uitvoerend Agentschap voor Innovatie en Netwerken (INEA)

Dit agentschap van de Europese Unie is sinds 2014 verantwoordelijk voor het beheer van het EU-budget voor de programma's Connecting Europe Facility (CEF) en Horizon 2020. Daarnaast ziet INEA toe op de inwerkingtreding van de verlopen programma's TEN-T en Marco Polo, die van 2007 tot en met 2013 liepen.

INEA is de opvolger van het TEN-T EA, het Uitvoerend Agentschap voor het Trans-Europese Vervoersnetwerk, dat operationeel was van 2006 tot en met 2013. Dit agentschap was sinds 2006 verantwoordelijk voor het beheer van het EU-budget voor de bevordering van het trans-Europees vervoersnetwerk (TEN-T). Het beheer van projecten en evenementen in het kader van het TEN-T programma viel ook onder dit agentschap.

2.

Meer over...

Terug naar boven