r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Werksessie Blending call CEF Transport, Utrecht

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 21 april 2017
plaats Utrecht
locatie RVO.nl Domtorenzaal Croeselaan 15 3521BJ Toon locatie
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Op vrijdag 21 april 2017 organiseert RVO.nl een werksessie over de 'Blending call' van CEF Transport (Connecting Europe Facility). De call is bedoeld voor projecten die bijdragen aan een gezamenlijk, slim en duurzaam Europees transportnetwerk.

Ontmoet andere potentiële projectaanvragers, verken samenwerkingen en deel kennis en ervaringen uit tijdens deze werksessie. Ook collega’s van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, het Nederlands Investerings Agentschap (NIA) en Innovation and Networks Executive Agency (INEA) zijn aanwezig.

Naar een slim, duurzaam, Europees transportnetwerk

Op 8 februari opende de 'blending call' van de Connecting Europe Facility (CEF Transport). In deze call kunt u projecten indienen die bijdragen aan het verwezenlijken van een gezamenlijk, slim en duurzaam Europees transportnetwerk (TEN-T). In deze call wordt een subsidieaanvraag gecombineerd met financiering door Europese Investerings Bank (EIB) en het Europese Fonds voor Strategische Investeringen (EFSI) of andere private financiële instellingen. Er zijn twee sluitingsdata: 14 juli en 30 november 2017.

De blending call kent een aantal strikte voorwaarden:

  • Het gaat om investeringsprojecten op de corridors van het TEN-T kernnetwerk.
  • Studies en pilots komen niet in aanmerking.
  • De minimale projectomvang is € 10 miljoen.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld als werksessie voor potentiële projectaanvragers.

Programma

Inloop vanaf 9.30 uur. Het programma begint om 10.00 uur en eindigt om 13.00. We sluiten de morgen af met een lunch.

Meld u aan

U kunt zich niet meer aanmelden. Vergeet ook uw legitimatiebewijs niet.


Inhoud

1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...

Terug naar boven