r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij P P M G W Monitor Nieuwsbrief pdclogo Afstudeer hoed man met tas twitter

Will Brexit work and will a European Defence without Britain work?, Den Haag

Den Haag, Ridderzaal
wikipedia/Ellywa
datum 21 maart 2017 17:00
plaats Den Haag
aanwezigen M.E. (Margriet) Drent e.a.
organisatie Europese Beweging Nederland (EBN)

Dinsdag 21 maart, Perscentrum Nieuwspoort Den Haag

Op deze avond organiseert the Netherlands Atlantic Association dit interessante debat. Sprekers zijn Alex Deane (FTI Consulting, London), Rem Korteweg (Centre for European Reform, London), Margriet Drent (Clingendael Institute, The Hague) en Roland Freudenstein (Martens Centre, Brussels). Moderator is Robert van de Roer.

Aanvang: 17.00 hrs. Registratie en koffie vanaf 16.30h.

Voor verdere informatie, zie: website.


Delen

Inhoud

1.

Europese Beweging Nederland (EBN)

Dit is een zelfstandige en onafhankelijke netwerkorganisatie van burgers, maatschappelijke organisaties en bedrijven, die probeert het maatschappelijk debat over Europa te stimuleren en te organiseren. Daarvoor worden mensen en ideeën bij elkaar gebracht door het organiseren van netwerkbijeenkomsten, seminars en debatten. De EBN telt een kleine duizend individuele leden en enkele tientallen aangesloten organisaties, waaronder de meeste grote politieke partijen, werkgevers- en werknemersorganisaties en jongerenorganisaties.

De oprichting van de Europese Beweging in 1947 kwam voort uit het ideaal om de relaties tussen landen en volken op het Europese continent na de eerste en tweede wereldoorlog op een radicaal andere manier te organiseren. Nauwe samenwerking tussen de landen moest nieuwe geweldsconflicten voorkomen.

2.

Meer over...

Delen

Terug naar boven