r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij P P M G W Monitor Nieuwsbrief pdclogo Afstudeer hoed man met tas twitter

Workshop: ERC Starting and Consolidator grant training - Horizon 2020 (20 juni 2017), Utrecht

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 20 juni 2017
plaats Utrecht
locatie Jaarbeurs Meetup Jaarbeursplein 6A 3521 AL Toon locatie
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Bent u van plan om een aanvraag te schrijven voor een ERC Starting of Consolidator grant? Wilt u graag meer inzicht in de succesfactoren voor een afweging van uw kansen? Bent u ook op zoek naar tips voor het schrijven van een kansrijk voorstel?

U kunt zich niet meer aanmelden. Deze training zit vol. Kijk in de agenda voor alternatieve data.

Datum

Dinsdag 20 juni 2017. De voertaal van deze training is Engels. Daarom vindt u de volledige beschrijving van deze training op onze Engelse website.

Horizon 2020

Met Horizon 2020 willen de Europese Commissie en de Nederlandse overheid wetenschap en innovatie stimuleren in het bedrijfsleven en de academische wereld. Zo kunnen zij het concurrentievermogen van Europa vergroten. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is nationaal contactpunt voor dit programma.

Meer weten?

Heeft u vragen over onze trainingen? Neem dan contact op met Team IRIS. U kunt ons bereiken per e-mail: teamiris@rvo.nl of via 088 042 42 42.


Delen

Inhoud

1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...

Delen

Terug naar boven