r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Stages in het Europees Parlement: solliciteer uiterlijk op 15 mei

Met dank overgenomen van Europees Parlement (EP), gepubliceerd op vrijdag 8 april 2016, 17:14.

Stagiaires

Een stage in het Europees Parlement is een unieke mogelijkheid om praktische ervaring in een internationale en multiculturele sfeer op te doen. Als je deel wilt uitmaken van de dagelijkse werkzaamheden van het Parlement, solliciteer dan voor een stage uiterlijk op 15 mei. Lees verder voor meer informatie en hoe je kunt solliciteren.

Als trainee draag je bij aan de dagelijkse werkzaamheden van het Europees Parlement en krijg je inzicht in de processen en het beleid van de instelling die de EU-burgers vertegenwoordigt. Het Parlement biedt verschillende soorten stages in verschillende steden, Brussel, Straatsburg en in andere steden in de lidstaten.

De stages variëren van algemene stages tot gespecialiseerde stages op het gebied van journalistiek, communicatie, onderzoek en vertaling. De duur van een stage is afhankelijk van de soort stage waarvoor je solliciteert. De betaalde Robert Schuman-stages staan open voor alle afgestudeerden en duren 5 maanden.

Hoe kun je solliciteren?

Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende stages en sollicitatieperiodes.

De sollicitatieperiode voor universitair geschoolden (Robert Schuman) voor stages die beginnen op 1 oktober 2016 is nu open. Als je geïnteresseerd bent, vul dan het online formulier in en dien dit uiterlijk op 15 mei in.

Volg het Europees Parlement op alle sociale media-platformen om op de hoogte te blijven.


Delen

Terug naar boven