r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij P P M G W Monitor Nieuwsbrief pdclogo Afstudeer hoed man met tas twitter

Ingrid van Engelshoven wint eerste Els Borst Netwerk Inspiratieprijs

Met dank overgenomen van Democraten 66 (D66), gepubliceerd op maandag 8 juni 2015.
Logo Democraten 66

De eerste Els Borst Netwerk Inspiratieprijs is uitgereikt aan Ingrid van Engelshoven. De Haagse D66-wethouder werd afgelopen zaterdag tijdens het Els Borst Netwerk event door een meerderheid van de aanwezige leden gekozen. Onder meer vanwege haar grote inzet en toewijding voor de vereniging en haar werk als wethouder op het gebied van kenniseconomie, jeugd en onderwijs.

Inspiratieprijs

Van Engelshoven ontving de Inspiratieprijs uit handen van Andra Borst-Neefjes en D66-Kamerlid en voorzitter van het netwerk Pia Dijkstra. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een inspirerende D66-vrouw die iets bijzonders heeft bereikt voor de partij. Volgens de leden is Van Engelshoven als medewerker, partijvoorzitter en bestuurder ‘stevig en succesvol’ en ‘authentiek - een voorbeeld voor anderen’. Van Engelshoven stond als partijvoorzitter aan de basis van vijf verkiezingsoverwinningen en is sinds 2010 wethouder in Den Haag.

Eerste Els Borst Netwerk event

Dit voorjaar is het Els Borst Netwerk opgericht. Een netwerk om vrouwen te ondersteunen en te empoweren om zo hun inzet binnen D66 en de politiek te vergroten. Inmiddels kent het netwerk 300 leden. Zaterdag was het eerste event met workshops, speeddates en inspirerende verhalen. D66-Tweede Kamerlid Stientje van Veldhoven was dagvoorzitter.

Lid worden van Els Borst Netwerk? Dat kan hier!


Delen

Terug naar boven