r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek uitroepteken

Europarlementariër Hans van Baalen sluit de conferentieweek feestelijk af

vrijdag 3 oktober 2014

DEN HAAG (PDC) - Vandaag is alweer de laatste dag aangebroken van de nationale MEP-conferentie 2014. De Algemene Vergadering die gisteren begon wordt vandaag voortgezet in de plenaire zaal van de Tweede Kamer

Op dit moment speelt in de Kamer het vraagstuk over het veilig gebruik van internet. De tegenstellingen tussen cyberpesten en de vrijheid van meningsuiting komen uitgebreid ter sprake. Euroscepsis staat voor vanmiddag nog op de agenda en voor de lunch is de resolutie over Industrie, Onderzoek en Energie al aangenomen!

Nog enkele uren en dan start de officiële sluiting van de nationale MEP-conferentie 2014. Om de conferentie feestelijk af te sluiten wordt de groep toegesproken door Europarlementariër Hans van Baalen en wethouder van Den Haag, Ingrid van Engelshoven.

Na de sluiting wordt tevens de selectie bekend gemaakt van de scholieren die deel mogen nemen aan de twee aanstaande internationale MEP-conferenties. De eersten zullen zich snel moeten voorbereiden, want de eerste internationale MEP-conferentie in Luxemburg start al op 8 november, waar 10 delegatieleden Nederland zullen vertegenwoordigen.

Na het afscheidsdiner vanavond kunnen de scholieren moe maar erg voldaan terug naar huis.  

Meer informatie

Terug naar boven