r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

PVV'ers doen aangifte tegen PvdA'ers

vrijdag 4 april 2014, 9:48

ROTTERDAM (ANP) -  PVV-lijsttrekker Marcel de Graaff voor de verkiezingen voor het Europees Parlement doet vrijdagochtend aangifte tegen PvdA-leider Diederik Samsom en zijn partijvoorzitter Hans Spekman. Hij doet dat op het politiebureau in Rotterdam.

Dat bevestigt vrijdag de woordvoerder van de partij. Ook PVV-Tweede Kamerlid Fleur Agema gaat vrijdag aangifte doen tegen de twee PvdA’ers, maar wanneer en waar ze dat doet, is nog niet duidelijk. Ook andere fractieleden zouden van plan zijn aangifte te gaan doen.

Hiermee hopen PVV'ers dat andere mensen hun voorbeeld volgen. ,,Ik zou het zeer toejuichen als ook andere mensen, PVV'ers, PvdA'ers en ook Marokkanen bij de politie een aanklacht tegen de twee PvdA-kopstukken indienen'', zegt De Graaff voor het politiebureau in Rotterdam.

Donderdag werd bekend dat er ruim 5000 aangiftes tegen partijleider Geert Wilders zijn gedaan naar aanleiding van de Marokkanen-actie. Daarop riep Wilders mensen op aangifte te gaan doen tegen Samsom en Spekman, vanwege hun eerdere uitspraken over Marokkanen.

Terug naar boven