r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

KP7 Coördinatoren training, 6 en 7 november 2013, Heemskerk

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 6 november 2013 - 7 november 2013
plaats Heemskerk
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Deze training is bedoeld voor wetenschappers en R&D-medewerkers van universiteiten, kennisinstellingen en bedrijven, die een project (gaan) coördineren of workpackage leader (gaan) worden binnen een Cooperation project.

Leerdoelen

Tijdens deze training krijgt u inzicht hoe u als coördinator ervoor kunt zorgen dat uw project succesvol verloopt. U leert hoe u uw partners betrokken kunt houden gedurende het project, hoe om te gaan met de diversiteit binnen uw consortium en hoe u uw positie als leider kunt gebruiken. Tevens leert u tijdens deze training welke eisen Brussel aan u als coördinator stelt en hoe u uw relatie met Brussel soepel kunt laten verlopen.

In deze training wordt niet ingegaan op het voeren van een (financiële) projectadministratie, hiervoor is de aparte juridisch/financiële training. Ook de technische aspecten van projectmanagement komen niet aan bod in deze training.

Opzet

De training duurt 2 aaneengesloten dagen met een avondprogramma en overnachting. De training kent een zeer interactieve opzet: er ligt een grote nadruk op het uitwisselen van ervaringen. U gaat aan de hand van vraagstukken die aan de praktijk zijn ontleend, samen met de andere deelnemers in groepen aan de slag om tot oplossingen te komen. De kennis en vaardigheden die u opdoet zijn binnen KP7 algemeen toepasbaar; de training is niet gericht op een specifiek onderzoeksveld.

Aan de training nemen maximaal 12 personen deel.

Kosten

De kosten bedragen 350 euro (inclusief documentatie, overnachting, lunch en diner). Over dit bedrag is geen BTW verschuldigd.

Let op! Tot 1 week voor aanvang van de aangevraagde training kunt u kosteloos annuleren. Dit kan alleen schriftelijk (bij voorkeur per e-mail). Na die tijd zijn wij helaas genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen als administratiekosten.

Locatie

NH Marquette

Meld u aan!

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.


Inhoud

1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...

Terug naar boven