r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Eurocommissaris Olli Rehn bezoekt Tweede Kamer, Den Haag

Tweede Kamer verhuizing
Tweede Kamer
datum 11 juni 2013
plaats Den Haag
locatie Gebouw Tweede Kamer Toon locatie
aanwezigen A. (Anouchka) van Miltenburg, O.I. (Olli) Rehn e.a.

De Voorzitter van de Tweede Kamer, Anouchka van Miltenburg, ontvangt op dinsdag 11 juni Eurocommissaris Olli Rehn (Euro, Economische en monetaire zaken) voor een kennismakingsgesprek. Het gesprek heeft plaats in het gebouw van de Tweede Kamer en begint om 16.10 uur.

Aansluitend heeft Eurocommissaris Olli Rehn een openbaar gesprek met de vaste kamercommissie voor Europese Zaken. Centraal in het gesprek staan het Europees Semester, de landenspecifieke aanbevelingen in het kader van de buitensporige tekortprocedure van Nederland en overige EU-landen, het functioneren van het Europees Semester en voorstellen ter versterking van de Economische en Monetaire Unie (EMU). Het gesprek is van 16:30 tot 18:00 uur in de Thorbeckezaal en is live via de website van de Tweede Kamer te volgen.

Noot voor de redacties:

Bij aanvang van de ontvangst in de Eerste Commissiekamer is om 16.10 uur voor visuele pers een kort fotomoment voorzien. Accreditatie hiervoor via: Stafdienst Voorlichting, Léon van Schie, 070 318 2181 of persvoorlichting@tweedekamer.nl


1.

Meer over...

Delen

Terug naar boven