r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij P P M G W Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Politiek café Drachten met Europarlementariër Thijs Berman

Museum Smallingerland in Drachten.
datum 18 oktober 2012 20:30
plaats Drachten
locatie Brede School de Wiken, Middelwijk 2 Toon locatie
aanwezigen M. (Thijs) Berman e.a.
organisatie PvdA-delegatie Europees Parlement

Het onderwerp Europa komt steeds hoger op de politieke agenda te staan. Op 12 september was er echt iets te kiezen op dit dossier. U bent van harte welkom om samen met Thijs Berman, delegatieleider van de PvdA in het Europees Parlement, terug te blikken op de verkiezingen en vooruit te kijken. Waar willen we als sociaaldemocraten heen met de Europese Unie? Hoe bestrijden we de huidige economische malaise? En kan de EU democratischer of is de Unie in feite al heel democratisch?

Vindt u het interessant om hierover mee te praten of om Berman te bevragen over zijn visie op dit onderwerp? Kom dan naar ons politiek café.

Waar en wanneer?

Donderdag 18 oktober, 20.30 uur, Brede School de Wiken, Middelwijk 2, Drachten. Het politiek café wordt voorafgegaan door een ledenvergadering.

Aanmelden is niet nodig. Mocht u problemen hebben met vervoer, dan kunt u contact opnemen met Cees Kuipers, 06 464 30 680.


1.

PvdA-delegatie Europees Parlement

De PvdA is met zes leden vertegenwoordigd in het Europees Parlement (EP). De PvdA-leden maken deel uit van de fractie van de Progressieve Alliantie van Socialisten en Democraten (S&D). Paul Tang is voorzitter van de PvdA-delegatie in de S&D-fractie.

2.

Meer over...

Terug naar boven