r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij P P M G W Monitor Nieuwsbrief pdclogo Afstudeer hoed man met tas twitter

Europa Kijkdagen

Ingang Huis van Europa
datum 11 mei 2012 - 12 mei 2012
locatie Verscheidene locaties Toon locatie
organisatie Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland (EUinNL)

Wilt u weten waar Europees geld aan wordt besteed? Kom dan naar de Europese Kijkdagen op 11 en 12 mei 2012. Bij dit jaarlijkse evenement zijn tientallen leuke en boeiende projecten in heel Nederland gratis open voor het publiek. Trotse projectuitvoerders bij u in de buurt geven u graag een kijkje in de keuken. Kijk voor meer informatie op: http://www.europaomdehoek.nl/kijkdagen, waar u ook online kan zien wat er met Europees geld in Nederland wordt gedaan.


Delen

Inhoud

1.

Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland (EUinNL)

Als vertegenwoordiging van Brussel heeft deze instelling twee kerntaken: pers- en publieksvoorlichting én het rapporteren van gebeurtenissen in Nederland aan Brussel. Daarnaast onderhoudt de Vertegenwoordiging diplomatieke relaties met onder andere ambassades en ministeries in Nederland.

Het communiceren van de Europese boodschap naar de Nederlander gebeurt op verschillende manieren. Medewerkers beantwoorden bijvoorbeeld vragen en geven workshops of lezingen door het land. Ook organiseert en subsidieert de Vertegenwoordiging nationale en lokale projecten.

2.

Meer over...

Delen

Terug naar boven