r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Afsluiting Glen Mills project

Kalender (Bron: swedeandsour / iStock.com)
swedeandsour / iStock.com
datum 24 juni 2009
plaats Glen Mills, Verenigde Staten
aanwezigen L.M.L.H.A. (Loek) Hermans, H.P.M. (Henk) Kool, J.A. (Hans) Kamps e.a.

"In goede banen leiden" de afsluiting van het Glen Mills-MKB-Nederland project

Op 24 juni 2009 wordt de succesvolle samenwerking tussen MKb-Nederland en de Glen Mills School, onderdeel van De Hoenderloo Groep, afgesloten in de Haagse Lobby. De partners bieden daar wethouder Kool van Den Haag een evaluatierapport aan waarin de samenwerking, werkwijze maar vooral de leerpunten en aanbevelingen van zowel jeugdzorg als het bedrijfsleven bebundeld zijn.

Juist nu, in een tijd van oplopende jeugdwerkloosheid, is het toekomstperspectief van deze jongeren op de arbeidsmarkt, een belangrijk thema. Het evaluatierapport is zeer waardevol voor elke jeugdzorginstelling, maar ook voor gemeenten, werkgevers en onderwijsinstellingen in Nederland die zich willen richten op een structurele aanpak van arbeidstoedling van deze doelgroep.

Samen met u, dagvoorzitter Hans Kamps, voorzitter MOgroep Jeugdzorg en de heer Kool discussieren we over de vraag of onze methodiek ook elders toegepast kan worden.

Woensdag 24 juni in de Haagse Lobby, te Den Haag

Programma:

08.15 uur  Ontvangst met een mogelijkheid om te ontbijten

09.00 uur  Aanvang programma o.l.v. dagvoorzitter Hans Kamps, voorzitter MOgroep Jeugdzorg

Loek Hermans, voorzitter MKB-Nederland, Henk Kool, wethouder Sociale Zaken, Werkgelegenheid en Economie gemeente Den Haag, Herman Geerdink, voorzitter Raad van Bestuur De Hoenderloo Groep.

10.45 uur  Einde programma

Aanmelden voor deze bijeenkomst of meer informatie? Neem contact op met Anouk Overduijn, telefoon 015-219 12 56, e-mail a.overduijn@mkb.nl


1.

Meer over...

Delen

Terug naar boven