r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij P P M G W Monitor Nieuwsbrief pdclogo Afstudeer hoed man met tas twitter

Laatste nieuws: 

Werken bij Disneyland

Kalender
datum 13 juni 2008 - 14 juni 2008
plaats Den Haag/Amsterdam
locatie CWI Jongeren Den Haag/Amsterdam Dance Centre Toon locatie
organisatie UWV WERKbedrijf

Op vrijdag 13 juni en zaterdag 14 juni 2008 houdt het beroemde attractiepark Disneyland Resort Parijs castingen in Nederland voor diverse functies.

Casting CWI Jongeren Den Haag (13 juni)

Op vrijdag 13 juni organiseert CWI voor Disneyland Resort Parijs een selectiedag bij CWI Jongeren in Den Haag. Er worden kandidaten gezocht voor functies in hotels, winkeltjes, restaurants, bij attracties en als reserverings- of callcenter medewerker.  

  • Spreek je Frans (minimaal drie jaar schoolfrans)?
  • Spreek je goed Engels?
  • Ben je beschikbaar voor minimaal acht maanden?
  • En vind je het leuk om in een jonge, dynamische en internationale omgeving te werken?

Meld je dan aan door je CV (inclusief vermelding van talenkennis) te sturen naar: robert.geurts@cwinet.nl.

Voor meer informatie over het werken bij Disneyland, kun je contact opnemen met het CWI in je buurt of bel met Robert Geurts, telefoon (070) 850 37 80.

Casting Amsterdam Dance Centre (14 juni)

Op zaterdag 14 juni houdt CWI samen met Disneyland Resort Parijs een casting in het Amsterdam Dance Centre. Disney is op zoek naar medewerkers voor de Disneyparade. Het gaat om Disney-karakters, steltenlopers, paradedansers, bungee jumpers, vlaggendragers en poppenspelers.                       

Kandidaten dienen in het bezit te zijn van een Europese nationaliteit of de mogelijkheid hebben om een werkvergunning te krijgen. De minimumleeftijd is 18 jaar. Verder zijn goede dans- en acteerkwaliteiten vereist en moeten kandidaten bereid zijn om getraind te worden in vaardigheden zoals goochelen en steltlopen. Voor bovengenoemde functies hoef je geen Frans te spreken. Beheersing van de Engelse taal is wel een vereiste. Kandidaten dienen zich om 09.30 uur te melden bij het Amsterdam Dance Centre, Bellamystraat 49-51 (Gebouw 'Olympia') in Amsterdam.

Meer informatie over deze casting is te verkrijgen bij Barbara Zahuta, e-mail: barbara.zahuta@cwinet.nl, telefoon 06 51 37 78 94.

13-06-2008 t/m 14-06-2008, CWI Jongeren Den Haag/Amsterdam Dance Centre


Delen

Inhoud

1.

UWV WERKbedrijf

UWV WERKbedrijf (voormalig Centrum voor Werk en Inkomen, daarvoor Arbeidsbureau) is het trefpunt voor werkzoekenden en werkgevers. De organisatie heeft het doel zoveel mogelijk mensen aan het werk te helpen door het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.

2.

Meer over...

Delen

Terug naar boven