r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Tips

De volgende tips kunnen u helpen om sneller uw weg te vinden in de beschikbare informatie.

Delen

Inhoud

1.

Navigatie

Via de blauwe menu's bovenaan elke pagina vindt u een aantal belangrijke onderwerpen waar de site informatie over biedt. De sitemap geeft u in één oogopslag een overzicht van alle rubrieken uit de blauwe menu's.

2.

Snel informatie opzoeken

zoekresultaten Europa Nu

Het snelst en eenvoudigst zoekt u door in het zoekveld rechtsboven de eerste 5 à 6 letters van het gewenste onderwerp in te tikken en op zoek te klikken.

U krijgt dan eerst de zoekresultaten die (vooral) met Europa te maken hebben en daarna (in sommige gevallen) meer algemene resultaten. U zoekt daarbij op de titels van pagina's en op door de redactie toegekende trefwoorden. Zo krijgt u eerst de meest relevante resultaten aangeboden. Daaronder staan resultaten weergegeven waarbij gezocht is op woorden in de volledige tekst.

Informatie op maat

Bij sommige pagina's kunt u kiezen tussen een korte en een uitgebreide versie. Als u weinig tijd hebt en vooral beknopt geïnformeerd wilt worden, zal de korte versie voor u meestal toereikend zijn.

 
Basisversie en uitgebreide versie

Afhankelijk van het niveau kunnen ook de teksten van de rubrieken uitgebreider en specialistischer zijn. Vooral de rubriek 'Meer informatie' zal vaak meer (Engelse) verwijzingen bevatten.

Bekijkt u bijvoorbeeld eens de pagina over het Europese landbouwbeleid. U krijgt dan in eerste instantie de korte versie, maar kunt een uitgebreidere en meer diepgaande versie opvragen door te kiezen voor de uitgebreide versie.

Delen

Terug naar boven