r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij P P M G W Monitor Nieuwsbrief pdclogo Afstudeer hoed man met tas twitter

Tips

De volgende tips kunnen u helpen om sneller uw weg te vinden in de beschikbare informatie.

Delen

Inhoud

1.

Navigatie

Via de blauwe menu's bovenaan elke pagina vindt u een aantal belangrijke onderwerpen waar de site informatie over biedt. De sitemap geeft u in één oogopslag een overzicht van alle rubrieken uit de blauwe menu's.

2.

Snel informatie opzoeken

zoekresultaten Europa Nu

Het snelst en eenvoudigst zoekt u door in het zoekveld rechtsboven de eerste 5 à 6 letters van het gewenste onderwerp in te tikken en op zoek te klikken.

U krijgt dan eerst de zoekresultaten die (vooral) met Europa te maken hebben en daarna (in sommige gevallen) meer algemene resultaten. U zoekt daarbij op de titels van pagina's en op door de redactie toegekende trefwoorden. Zo krijgt u eerst de meest relevante resultaten aangeboden. Daaronder staan resultaten weergegeven waarbij gezocht is op woorden in de volledige tekst.

Informatie op maat

 
Inhoud: Uitgebreid

Bij sommige pagina's kunt u kiezen tussen een korte en een uitgebreide versie. Als u weinig tijd hebt en vooral beknopt geïnformeerd wilt worden, zal de korte versie voor u meestal toereikend zijn.

Afhankelijk van het niveau kunnen ook de teksten van de rubrieken uitgebreider en specialistischer zijn. Vooral de rubriek 'Meer informatie' zal vaak meer (Engelse) verwijzingen bevatten.

Bekijkt u bijvoorbeeld eens de pagina over het Europese landbouwbeleid. U krijgt dan in eerste instantie de korte versie, maar kunt een uitgebreidere en meer diepgaande versie opvragen door een vinkje te zetten bij Uitgebreid.

Delen

Terug naar boven