r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Webinar: hoe word je een belangrijke partner binnen Horizon Europe?, Online

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 5 oktober 2022 13:00 - 15:00
locatie Online Toon locatie
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Bent u een praktijkgerichte onderzoeker aan een hogeschool in Nederland? En houdt u zich bezig met het thema gezondheid en zorg? Dan zijn er kansen voor u binnen het Horizon Europe programma. Neem deel aan dit webinar en kom meer te weten!

Deelname is gratis

Voor wie?

Op 5 oktober hosten wij een webinar voor onderzoekers van en subsidieadviseurs aan hogescholen die geïnteresseerd zijn in Horizon Europe - cluster health.

Programma

Er komen verschillende onderwerpen aan bod, variërend van de algemene doelen van Horizon Europe tot specifieke subsidieoproepen voor cluster health.

Ook staan we stil bij de mogelijke rollen voor hogescholen binnen het programma, bijvoorbeeld als partner in een consortium.

Daarnaast delen hogescholen die deelnamen aan eerdere projecten hun ervaringen en is er ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden

Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden door het invullen van het online registratieformulier.

Meer informatie

  • Bekijk de informatiepagina Horizon Europe - Cluster 1 Health voor meer informatie over dit specifieke cluster binnen het Horizon Europe programma.
  • Heeft u vragen over Horizon Europe - cluster health of over dit webinar? Neem dan contact op met Team IRIS.

Delen

Inhoud

1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...

Delen

Terug naar boven