r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Sigrid Kaag op Strandzuid in Amsterdam

Amsterdam
© PDC
datum 26 september 2021 16:30
plaats Amsterdam
aanwezigen S.A.M. (Sigrid) Kaag e.a.
organisatie Democraten 66 (D66)

“Het waren bewogen weken. Met de moeizame formatie. De crisis in Afghanistan. Mijn aftreden als minister. De Algemene Politieke Beschouwingen - die Rob uitstekend gedaan heeft. Waarvoor veel dank!

Graag wil ik met jullie samenkomen. Sinds ik partijleider ben, hebben we dat nog niet kunnen doen. Op belangrijke momenten, zoals in de campagne of op de uitslagenavond, konden we niet samen zijn. Nu kan dat wel weer. Dus laten we die kans meteen pakken.

Daarom wil ik je uitnodigen om zondagmiddag naar Amsterdam te komen. Vanaf 16.30 uur heet ik je samen met Rob Jetten van harte welkom op StrandZuid in Amsterdam. Er is een kort programma. Aansluitend is er een geheel verzorgde borrel.- Sigrid Kaag

Kom langs & meld je aan


Delen

Inhoud

1.

Democraten 66 (D66)

Democraten 66 (D66) is een hervormingsgezinde sociaal-liberale partij. De huidige politiek leider is Sigrid Kaag. De partij werd opgericht op 14 oktober 1966 door 44 'homines novi', waarvan er 25 eerder bij andere politieke partijen actief waren geweest. Belangrijkste initiatiefnemer en voorman (tot 1998) was de oud-journalist Hans van Mierlo.

D66 haalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 24 zetels. De partij heeft zeven zetels in de Eerste Kamer. Er zitten twee Nederlandse leden namens D66 in het Europees Parlement.

2.

Meer over...

Delen

Terug naar boven