r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Uitreiking van de Anne Vondelingprijs en Saskia Stuivelingprijs, Den Haag

Nieuwspoort
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 8 juli 2020 17:00
plaats Den Haag
locatie Internationaal perscentrum Nieuwspoort Toon locatie
aanwezigen W. (Winnie) Sorgdrager, J. (Jan) Schinkelshoek, H.W. (Henk) Bakker, R. (Roel) Janssen e.a.
organisatie Internationaal perscentrum Nieuwspoort

Als uitvloeisel van de beperkingen in verband met de coronacrisis vindt de uitreiking van de Anne Vondelingprijs en Saskia Stuivelingprijs dit jaar plaats op 8 juli 2020 in Perscentrum Nieuwspoort, onder voorbehoud van de regels voor publieksbijeenkomsten die dan gelden.

De Anne Vondeling Prijs 2019 is toegekend aan Petra de Koning, redacteur van NRC Handelsblad, voor haar politieke journalistieke werk in het afgelopen jaar.

Tevens kent de jury de Saskia J Stuivelingprijs toe aan freelance journalist Menno van den Bos (Vrij Nederland) voor zijn reportage over lokale politiek en journalistiek in Almere.

Winnie Sorgdrager, voormalig minister van Justitie, lid van de Eerste Kamer namens D66 en lid van de Raad van State, zal de winnaars toespreken en beide prijzen uitreiken.

Inlichtingen: Roel Janssen, juryvoorzitter (contact@roeljanssen.nl),

Henk Bakker, secretaris van de Anne Vondeling Stichting (av-prijs@ziggo.nl) en Jan Schinkelshoek, voorzitter van de Anne Vondeling Stichting (jan@schinkelshoek.nl).

https://www.annevondelingprijs.nl/


Inhoud

1.

Internationaal perscentrum Nieuwspoort

Internationaal perscentrum Nieuwspoort vormt een ontmoetingsplek voor parlementaire pers, politici, voorlichters en lobbyisten en is een begrip in politiek Den Haag. Bij Nieuwspoort staat het vrije woord hoog in het vaandel. Nieuwspoort is dan ook bij uitstek een debatcentrum waar politici, journalisten, overheid en belangenbehartigers de degens kruisen. Nieuwspoort is gevestigd bij de Tweede Kamer in Den Haag.

2.

Meer over...

Terug naar boven