r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Maak kennis met D66-middag, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 7 februari 2020 13:00
plaats Den Haag
locatie Tweede Kamer Lange Poten 4 Den Haag Toon locatie
aanwezigen R.A.A. (Rob) Jetten e.a.
organisatie Democraten 66 (D66)

Ben je net lid van D66? Of denk je erover na meer bij D66 te gaan doen? Of wil je gewoon een leuke D66-middag meemaken? Kom dan op vrijdag 7 februari naar onze ‘Maak kennis met D66’-ledendag in de Tweede Kamer.

Jeroen Mooijman

Leer D66 beter kennen

Als nieuw lid kan het natuurlijk wat overweldigend zijn om naar een politieke bijeenkomst te komen. Speciaal daarvoor is deze ‘Maak kennis met D66’-ledendag. Maar ook als je al een tijdje lid bent en gewoon een leuke D66-middag wilt bijwonen, is dit event er voor jou.

Tijdens deze middag leer je andere D66’ers kennen, leer je meer over wat jij binnen D66 kunt doen en kom je er misschien wel achter wat jij uit jouw lidmaatschap kan halen.

Veel op het programma

We hebben een uitgebreid programma samengesteld. Fractievoorzitter Rob Jetten trapt de middag af. Daarna is er een korte introductie en Q&A met Rob, het Landelijk Bestuur, de voorzitter van de Jonge Democraten, Annabel Broer.

Het volledige programma vind je hier (PDF).

Meld je aan

Ieder lid van D66 is welkom, want we kunnen ons voorstellen dat het programma voor meer mensen interessant is.

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden. We raden je aan om te komen naar het D66 Congres op zaterdag 18 april in Nijkerk.

7 februari

13:00 uur

Tweede Kamer

Lange Poten 4

Den Haag


Inhoud

1.

Democraten 66 (D66)

Democraten 66 (D66) is een hervormingsgezinde sociaal-liberale partij. Bij de komende verkiezingen is minister Sigrid Kaag lijsttrekker en daarmee is zij tevens politiek leider. De partij werd opgericht op 14 oktober 1966 door 44 'homines novi', waarvan er 25 eerder bij andere politieke partijen actief waren geweest. Belangrijkste initiatiefnemer en voorman (tot 1998) was de oud-journalist Hans van Mierlo. De huidige partijvoorzitter is Anne-Marie Spierings.

D66 haalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 19 zetels, een winst van zeven zetels ten opzichte van het resultaat bij de verkiezingen in september 2012. De partij heeft zeven zetels in de Eerste Kamer.

2.

Meer over...

Terug naar boven