r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Town hall meeting met Rob Jetten in Eindhoven

Eindhoven, station
wikimedia/Patrick Dolmans
datum 11 oktober 2019 20:00
plaats Eindhoven
locatie Microlab Torenallee 400 Toon locatie
aanwezigen R.A.A. (Rob) Jetten e.a.
organisatie Democraten 66 (D66)

Op vrijdagavond 11 oktober kun je in gesprek met Rob Jetten. Hij is daar bij een townhallmeeting van D66 Eindhoven.

De ongeduldigheid en de onzekerheid van mensen groeit. Doen we wel genoeg aan de groeiende tweedeling en ongelijke kansen in de samenleving? Het klimaatprobleem? De woningmarkt waar jongeren nauwelijks nog een huis kunnen kopen of huren?

Op vrijdagavond 11 oktober komt D66-fractievoorzitter Rob Jetten naar Eindhoven om in een informele sfeer van gedachten te wisselen over belangrijke maatschappelijke thema’s als klimaat, onderwijs, gezondheidszorg en cultuur. Om vooruit te kijken over wat nog beter kan voor mensen en hoe we samen gaan bouwen aan de toekomst.

Je bent hierbij van harte welkom! In verband met de capaciteit van de locatie vragen we je om je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Via de website van D66 Eindhoven kun je kosteloos je plek reserveren voor deze interactieve, inspirerende en sfeervolle bijeenkomst. Graag tot ziens op 11 oktober!

11 oktober

20:00 uur

Microlab

Torenallee 400

Eindhoven


Inhoud

1.

Democraten 66 (D66)

Democraten 66 (D66) is een hervormingsgezinde sociaal-liberale partij. Bij de komende verkiezingen is minister Sigrid Kaag lijsttrekker en daarmee is zij tevens politiek leider. De partij werd opgericht op 14 oktober 1966 door 44 'homines novi', waarvan er 25 eerder bij andere politieke partijen actief waren geweest. Belangrijkste initiatiefnemer en voorman (tot 1998) was de oud-journalist Hans van Mierlo. De huidige partijvoorzitter is Anne-Marie Spierings.

D66 haalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 19 zetels, een winst van zeven zetels ten opzichte van het resultaat bij de verkiezingen in september 2012. De partij heeft zeven zetels in de Eerste Kamer.

2.

Meer over...

Terug naar boven