r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Pensioenakkoordbijeenkomst, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 26 juni 2019 20:00
plaats Den Haag
locatie Dudok Hofweg 1A Toon locatie
aanwezigen W. (Wouter) Koolmees, S.P.R.A. (Steven) van Weyenberg, R.A.A. (Rob) Jetten e.a.
organisatie Democraten 66 (D66)

Het is onze minister Wouter Koolmees gelukt om een pensioenakkoord te sluiten. Dat is een belangrijke doorbraak na bijna tien jaar denken, praten en onderhandelen over onze pensioenen. Daarover gaan we graag met je in gesprek.

d66

Het verouderde pensioenstelsel wordt met dit nieuwe akkoord voorbereid op de toekomst. Dankzij deze afspraken heeft iedereen de kans op een veel beter pensioen. Het is persoonlijker én je krijgt meer keuzevrijheid. Door samen te werken krijgen we echte verandering voor elkaar!

Tijdens onze pensioenakkoordbijeenkomst gaan onze minister Wouter Koolmees, fractievoorzitter Rob Jetten en Tweede Kamerlid en pensioenspecialist Steven van Weyenberg met jou in gesprek.

  • Naam*

    Voornaam Achternaam

  • E-mailadres*
  • Ben je lid van D66?

    Ja, ik ben lid.

  • Comments

    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

26 juni

20:00 uur (inloop 19:30 uur)

Dudok Den Haag

Hofweg 1A

2511 AA Den Haag


Inhoud

1.

Democraten 66 (D66)

Democraten 66 (D66) is een hervormingsgezinde sociaal-liberale partij. Bij de komende verkiezingen is minister Sigrid Kaag lijsttrekker en daarmee is zij tevens politiek leider. De partij werd opgericht op 14 oktober 1966 door 44 'homines novi', waarvan er 25 eerder bij andere politieke partijen actief waren geweest. Belangrijkste initiatiefnemer en voorman (tot 1998) was de oud-journalist Hans van Mierlo. De huidige partijvoorzitter is Anne-Marie Spierings.

D66 haalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 19 zetels, een winst van zeven zetels ten opzichte van het resultaat bij de verkiezingen in september 2012. De partij heeft zeven zetels in de Eerste Kamer.

2.

Meer over...

Terug naar boven