r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Club Rood - Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 14 maart 2018 19:30
plaats Rotterdam
locatie Boompjes 701 Toon locatie
aanwezigen L.F. (Lodewijk) Asscher e.a.
organisatie Partij van de Arbeid (PvdA)

Zeker zijn van een eerlijke sollicitatie; daar hebben we het over tijdens deze gezellige en boeiende talkshow. En daar valt genoeg over te zeggen. Want voorafgaand aan de show, gaan Lijsttrekker Barbara en Lodewijk Asscher verhalen ophalen uit de Rotterdamse praktijk. Praten zij met ‘Aart, Aicha en Annabel’. Met jongeren, ouderen, laagopgeleiden en arbeidsbeperkten. Over hun successen, maar ook waar het knelt. Want Rotterdam is een van de economische vliegwielen van Nederland. Maar die aantrekkende economie werkt niet voor alle Rotterdammers. De kansrijken profiteren er volop van. Maar dit automatisme werkt nauwelijks voor degenen die, om wat voor reden dan ook, nog niet zo courant zijn. Een actueel onderwerp waar makkelijke oplossingen niet bestaan. Een heerlijke Rotterdamse avond, onder leiding van presentatrice Jet Sol en afgewisseld met muzikale intermezzo’s. Dus die wil je niet missen.

Meld je hier aan voor Club Rood - Rotterdam:

 • Naam*

  Voornaam Achternaam

 • E-mailadres*
 • Aantal personen*
  • Ik kom alleen.
  • Ik neem een introducee mee.
 • Phone

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Inhoud

1.

Partij van de Arbeid (PvdA)

De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. Politiek leider is sinds 9 december 2016 Lodewijk Asscher, die Diederik Samsom bij de verkiezing van lijsttrekker versloeg. De partij werd opgericht in 1946 als een voortzetting van de vooroorlogse Sociaal-Democratische Arbeiders Partij (SDAP), de Vrijzinnig-Democratische Bond (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie (CDU).

De PvdA heeft bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 een verlies geleden van 29 zetels en ging terug van 38 naar 9 zetels. De partij heeft acht zetels in de Eerste Kamer.

2.

Meer over...

Terug naar boven