r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

'Wintergasten' met Wim Deetman, Den Haag

Nieuwspoort
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 28 januari 2018 14:00
plaats Den Haag
locatie Internationaal perscentrum Nieuwspoort Toon locatie
organisatie Internationaal perscentrum Nieuwspoort

Nieuwspoort presenteert zondagmiddag 28 januari de allereerste live-talkshow Wintergasten vanuit de sociëteit. Een wel bekend format in een Nieuwspoortjasje met spraakmakende gasten.

Elles de Bruin interviewt Wim Deetman, oud staatssecretaris, oud minister, voormalig Kamervoorzitter, oud burgemeester maar bovenal Hagenaar, over zijn leven, drijfveren en politiek.

Programma:

14:00-15:00 Inloop met live muziek

15:00-16:00 Elles de Bruin interviewt Wintergast Wim Deetman

16:00-18:00 Rondleiding door Nieuwspoort / borrel en muziek

Elles de Bruin is presentator en allround journalist. Al vele jaren presenteert zij radio en tv-programma’s voor verschillende omroepen.

Toegang gratis op vertoon Poorterspas met 1 a 2 introducés, aanmelden niet nodig. Toegangskosten regulier €2,50.

U bent van harte welkom!


Inhoud

1.

Internationaal perscentrum Nieuwspoort

Internationaal perscentrum Nieuwspoort vormt een ontmoetingsplek voor parlementaire pers, politici, voorlichters en lobbyisten en is een begrip in politiek Den Haag. Bij Nieuwspoort staat het vrije woord hoog in het vaandel. Nieuwspoort is dan ook bij uitstek een debatcentrum waar politici, journalisten, overheid en belangenbehartigers de degens kruisen. Nieuwspoort is gevestigd bij de Tweede Kamer in Den Haag.

Dankzij haar unieke positie, letterlijk in het centrum van de politieke macht, is Nieuwspoort betrokken bij vele initiatieven. Zo werkte Nieuwspoort mee aan de totstandkoming van ProDemos, voorheen Huis voor democratie en Rechtsstaat. In samenwerking met Haagsch College worden er regelmatig colleges en events georganiseerd. Nieuwspoort is ook actief voor Internationale Stad van de Vrede, waarbij het perscentrum onder andere intensief samenwerkt met de gemeente Den Haag. Daarnaast organiseert Nieuwspoort jaarlijks de Kees Lunshoflezing, waarmee Nieuwspoort een bijdrage wil leveren aan een open debatcultuur over de verhouding tussen politiek en journalistiek.

2.

Meer over...

Terug naar boven