r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Brexit-bedrijfsleven seminar, Den Haag

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 26 januari 2018
plaats Den Haag
locatie De Malietoren Bezuidenhoutseweg 12 2594 AV Den Toon locatie
aanwezigen H.A. (Hans) de Boer, J. (Hans) de Boer, M.C.G. (Mona) Keijzer, L. (Linda) van Beek e.a.
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

2018 wordt een cruciaal jaar als het gaat om de Brexit. 'Hope for the best, prepare for the worst' is daarbij het motto. U doet er goed aan om u voor te bereiden op de gevolgen. Kom daarom naar het Brexit-bedrijfsleven seminar op 26 januari 2018.

Tijdens het seminar krijgt u een beter beeld over de mogelijke gevolgen van Brexit en kunt u aangeven wat uw zorgen zijn. U hoort meer over de laatste ontwikkelingen en hoe Nederland zich voorbereidt.

Praktische handvatten

Tijdens dit seminar geven experts u praktische handvatten om u als ondernemer of brancheorganisatie voor te bereiden op Brexit. Meer informatie over het programma volgt.

Sprekers zijn:

  • Mona Keijzer, Staatssecretaris van Economische Zaken & Klimaat
  • Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW
  • Simon Smits, ambassadeur van Nederland in het Verenigd Koninkrijk

Het evenement wordt georganiseerd door VNO-NCW, het ministerie van Buitenlandse Zaken en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Aanmelden

Meld u nu al voorlopig aan. Deelname is gratis.

Meer informatie

Voor praktische vragen over het seminar neemt u contact op met:

Linda van Beek

VNO-NCW

E: beek@vnoncw-mkb.nl

Brexit-nieuwsbrief

VNO-NCW en MKB-Nederland lanceerden begin januari samen met de overheid ook de speciale Brexit-nieuwsbrief. Krijg antwoord op uw vragen over hoe u zich moet voorbereiden en blijf op de hoogte van de voortgang in onderhandelingen tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk. Meld u aan voor de Brexit-nieuwsbrief.


Inhoud

1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...

Terug naar boven