r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Campagneaftrap Gemeenteraadsverkiezingen, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 20 januari 2018 13:00
plaats Den Haag
locatie Haagse Markt Toon locatie
aanwezigen L.F. (Lodewijk) Asscher e.a.
organisatie Jonge Socialisten in de PvdA (JS)

Nog maar twee maanden en dan zijn er weer Gemeenteraadsverkiezingen. Wij zijn al een aantal maanden bezig om een goede campagne voor te bereiden. 20 januari gaan we die met jullie en met Lodewijk Asscher maar vooral met alle JS-kandidaten voor de Gemeenteraad aftrappen in Den Haag. We hopen zo veel mogelijk van jullie vaak te zien tijdens de campagne, maar vooral ook bij de aftrap. In Den Haag hebben we met Mikal (2), Janneke (4) en Samir (7) maar liefst drie JS’ers in de top tien staan. Natuurlijk gaan we de straat op om hen te steunen.

We verzamelen om 13.00 uur op het Hobbemaplein bij de Haagse Markt. Dan gaan we met alle JS-kandidaten en zoveel mogelijk andere leden de markt op met rozen om de campagne af te trappen.

Om 16.00 uur gaan we vervolgens de officiële aftrap doen samen met Lodewijk Asscher bij Bleyenberg, Het Dak (Grote Markt 10 Den Haag).

Als je nog een rood jasje thuis hebt liggen, trek dat dan vooral al aan. We hopen jullie allemaal te zien, zaterdag in Den Haag.


Inhoud

1.

Jonge Socialisten in de PvdA (JS)

Deze organisatie is de onafhankelijke politieke jongerenorganisatie van de PvdA. De Jonge Socialisten in de PvdA (JS) wil jongeren interesseren voor politiek en jongerenparticipatie bevorderen in politieke en maatschappelijke zin. Belangrijke maatschappelijke onderwerpen waar JS zich mee bezighoudt zijn: goed en toegankelijk onderwijs, sociale zekerheid, werkgelegenheid, duurzame ontwikkeling en milieu.

2.

Meer over...

Terug naar boven