r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Economische missie Vietnam en Maleisië

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 4 februari 2018 - 9 februari 2018
plaats Vietnam en Maleisië, Vietnam
locatie Hanoi, Ho Chi Minh City en Kuala Lumpur Toon locatie
aanwezigen H.A. (Hans) de Boer, S.A.M. (Sigrid) Kaag e.a.
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Wilt u zakendoen in Vietnam en/of Maleisië? Ga dan mee met de economische missie van 4 tot en met 9 februari 2018 onder leiding van Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Voorzitter VNO-NCW Hans de Boer zal als zakelijk missieleider aan de missie deelnemen.

Doel van het bezoek is het verder versterken van de goede economische en politieke banden met Vietnam en Maleisië. De missie volgt op bezoeken van de Vietnamese premier Phuc en de Maleisische minister van Internationale Handel en Industrie Mustapa aan Nederland eerder dit jaar.

Voor wie?

Deelname aan de missie staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen. Het programma richt zich op stedelijke uitdagingen. In Kuala Lumpur wordt het World Urban Forum bezocht. Deelname aan de missie is ook mogelijk als u slechts een van beide landen wilt bezoeken.

Interessante handelspartners

Vietnam en Maleisië maken een snelle economische groei door en zijn politiek stabiel. Andersom is Nederland voor deze landen de 'gateway to Europe'. Dit biedt handels- en investeringskansen voor deze economische missie naar Vietnam en Maleisië.

Lees meer over de stedelijke uitdagingen en trends in

Meer informatie over economische kansen in Vietnam en Maleisië vindt u op de landenpagina’s, in de Doing Business Factsheets en thematische factsheets.

Programma

Tijdens de missie ontmoet u potentiële Vietnamese en Maleisische zakenpartners. Er wordt informatie geboden over beide markten en u kunt bekendheid geven aan uw bedrijf en producten. De Nederlandse overheid kan ondernemingskwesties voor u aankaarten bij de autoriteiten.

Daarnaast kunnen contracten en samenwerkingsovereenkomsten worden getekend in aanwezigheid van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, mevrouw Sigrid Kaag, en Vietnamese en Maleisische bewindspersonen.

Het programma start bij aankomst op maandag 5 februari. Minister Sigrid Kaag zal op dinsdag 6 februari bij de handelsmissie aansluiten.

Bekijk hier het voorlopige programma.

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 950 per bedrijf (maximaal 2 deelnemers per bedrijf). Bij meer dan 2 deelnemers bedragen de meerkosten € 475 per extra deelnemer.

Inbegrepen is de deelname aan alle gezamenlijke programmaonderdelen, individuele matchmaking, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie. Reis-, verblijf- en eventuele vertaalkosten zijn voor eigen rekening. Er wordt een reisarrangement samengesteld door een reisbureau.

Aanmelding

De aanmelding is gesloten.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze economische missie kunt u contact opnemen met:

Hanneke Bogaerts

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

T: 088 042 12 53

E: hanneke.bogaerts@rvo.nl


Inhoud

1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...

Terug naar boven